Apie mus

Kodėl rinktis mus?

1. Jie tylūs ir trapūs, pasaulį nudažantys ryškiausiomis spalvomis. Jie lengvi ir švelniai kutenantys, pakeliantys abu lūpų kampučius saulės link. Jaukūs ir mieli kaip lengvučiai ore plazdantys drugeliai, štai tokie yra brangiausi ir gražiausi mūsų prisiminimai...

2. Jie tylūs ir trapūs, pasaulį nudažantys ryškiausiomis spalvomis. Jie lengvi ir švelniai kutenantys, pakeliantys abu lūpų kampučius saulės link. Jaukūs ir mieli kaip lengvučiai ore plazdantys drugeliai, štai tokie yra brangiausi ir gražiausi mūsų prisiminimai...

3. Jie tylūs ir trapūs, pasaulį nudažantys ryškiausiomis spalvomis. Jie lengvi ir švelniai kutenantys, pakeliantys abu lūpų kampučius saulės link. 

Apie mus

Kas mes?
„TUKa” tai prekės ženklas gimęs 2008 m. siekiant Lietuvos klientams pateikti naujausias skaitmeninės spaudos technologijas. Inovatyvių, kūrybiškų ir socialiai atsakingų žmonių komanda greitai ir kokybiškai gali įgyvendinti kiekvieno užsakovo fantaziją paversdami ją unikalios spaudos gaminiu. Koncentracija, kruopštumas ir aukštų standartų siekimas bei atsakingai formuotos leidybos tradicijos leidžia „TUKos“ gaminiams būti konkurencingais rinkoje. Mūsų nepriekaištingą paslaugų ir gaminių kokybę užtikrina pirmaujančios pasaulyje sertifikavimo agentūros BUREAU VERITAS kokybės sertifikatas ISO 9001:2008.

Mūsų misija
Teikti klientams inovatyvius ir kokybiškus skaitmeninės spaudos sprendimus, kurie leistų išsiskirti, įgyvendinti kūrybiškas idėjas ir būtų ilgalaikiai.

Mūsų vizija
Tapti tarptautine kompanija, gebančia išpildyti visus klientų poreikius skaitmeninės spaudos srityje, pateikti naujausius, unikalius sprendimus klientų verslui ir kiekvienam žmogui asmeniškai.

Mums rūpi ekologija
Naudojame ekologišką UV laką, pagamintą iš biomedžiagų, kuris yra kokybiškas, patvarus ir neteršia aplinkos. Mūsų gamybai ir kopijavimui naudojamas popierius yra pagamintas iš žaliavos, padengtos bemediene balinta celiulioze, o medžiai tokiam popieriui auginami specialiuose miškuose.

 

Atsiliepimai